• -€2.00

Τριβόλι 50gr

€10.00
€8.00 Save €2.00
VAT included
Quantity

Guarantee safe & secure checkout

Ιδιότητες : Αυξάνει την ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη και τονώνει τον οργανισμό καθώς βοηθάει στην τόνωση της στύσης. Βοηθάει αποτελεσματικά στηναύξηση της μυϊκής μάζας και χαρίζει καλύτερες επιδόσεις με φυσικό τρόπο στους αθλητές αφού αποτελεί μια υπερτροφή για τον οργανισμό. Αναλυτικότερα, η δράση του τριβολιού στους άνδρες είναι ευεργετική διότι συμβάλλει στην τόνωση της στύσης και αυξάνει την libido. Στις γυναίκες το τριβόλι βελτιώνει επίσης την αναπαραγωγική λειτουργία και ρυθμίζει τις ορμόνες. 

Η σκόνη τριβολιού στους άνδρες
1. Αυξάνει την τεστοστερόνη ενεργοποιώντας τον οργανισμό.
2. Βοηθάει στην τόνωση της στύσης.
3. Αυξάνει την διάρκεια σε άτομα με πρόωρη εκσπερμάτωση.
4. Αυξάνει την σεξουαλική διάθεση (libido)
5. Βοηθάει στη σπερματογέννηση αυξάνοντας τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων
6. Βελτιώνει την λειτουργία του προστάτη.

Αντίστοιχα στις γυναίκες:
1. Τονώνει την σεξουαλική διάθεση (libido)
2. Βοηθάει στις περιπτώσεις προεμμηνορροϊκού συνδρόμου
3. Βελτιώνει την αναπαραγωγική λειτουργία και την ωορρηξία.
4. Ρυθμίζει τις ορμόνες στην περίοδο της εμμηνόπαυσης
5. Μειώνει τα ψυχοσωματικά προβλήματα που προκαλούνται από την εμμηνόπαυση (αϋπνία, άσχημη διάθεση, υπερένταση, υπεραισθησία)

Χαρακτηρίζοντας το τριβόλι σαν βότανο της τεστοστερόνης σημαίνει ότι είναι σημαντικό και χρησιμοποιείται (ειδικά σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ) σαν βοηθητικό για την αύξηση και την ενδυνάμωση των μυών, αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχουν πολλά σκευάσματα που περιέχουν τριβόλι.

Τρόπος χρήσης: 
Η συνηθισμένη δοσολογία είναι (1/2 κ.γ - 1.1/2 κγ.) την ημέρα για περίοδο 8 εβδομάδων. Ξεκινήστε με μία δόση μέρα παρά μέρα και σιγά σιγά προχωρήστε μέχρι το επίπεδο της προτεινόμενης δοσολογίας. Μετά κάντε ένα διάλειμμα 2 εβδομάδες. Επαναλάβετε τη λήψη με διαλείμματα ανά 4 - 6 εβδομάδες. Διαλύεται σε νερό ή χυμό.

Αν ακολουθούμε φαρμακευτική αγωγή  για κάποια  πάθηση, θα πρέπει να ενημερώσουμε τον γιατρό μας πριν πάρουμε κάποιο βότανο.

vot-01

1 other product in the same category: